fbpx
Uncategorized
Reizen met de camper; de focus op wat er wél kan!

Reizen met de camper; de focus op wat er wél kan!

Reizen met de camper; de focus op wat er wél kan!

In tijden van corona en de bijbehorende maatregelen is het vrije reizen met de camper helaas een stuk lastiger dan normaal. Waar normaal gesproken de camper-toeristen kunnen gaan en staan waar zij willen, zijn ook zij voorlopig ‘’noodgedwongen’’ veroordeeld tot een reis dichtbij huis. Maar dat wil allerminst zeggen dat er geen bijzondere, unieke of zelfs spectaculaire reis kan worden gemaakt.

 

Met de camper reizen bleek afgelopen jaar al snel te behoren tot een van de meest veilige manieren van reizen. Met een camper reis je immers in je eigen ‘bubbel’ en ben je veelal zelfvoorzienend. ‘’Dat je als camper-toerist momenteel niet vrij kunt reizen door Europa moge duidelijk zijn. Maar laten we focussen op wat wél zou kunnen in de nabije toekomst, het reizen dichtbij huis. Is dat saai? Nee absoluut niet!’’ vindt Tommie Essens van Camperstop. ‘’Er valt nog ontzettend veel te zien, te ontdekken en te beleven. Je ontdekt plaatsen en natuurgebieden waar je het bestaan niet van kende en welke je waarschijnlijk nooit zou hebben bezocht, maar die je wel degelijk op een positieve manier kunnen verrassen en bij zullen blijven!’’

 

Om dit alles extra te doen laten prikkelen en de camper-toerist handvaten te bieden voor hun reis dichtbij huis, is vorig jaar de Nationale Camper Rally in het leven geroepen. Op verantwoorde wijze, individueel en op eigen tempo reizen in combinatie met het bezoeken van tal van bekende én onbekende locaties bleek een schot in de roos bij ‘’camperend’’ Nederland. Honderden equipes gingen enthousiast, over een geruime periode verspreid, op een zogenoemde wereldreis door Nederland.

 

Vanwege de vele positieve reacties van de eerdere deelnemers en aangesloten ondernemers kon een editie in 2021 niet uitblijven. Sterker nog; deelnemers kunnen zich dit jaar voor maar liefst acht verschillende edities inschrijven. Ieder met een eigen thema en verhaal. Tijdens een rally komen de deelnemers langs ongeveer twintig locaties rondom het thema en worden zij uitgedaagd om opdrachten uit te voeren! Degene die deze het beste weet uit te voeren, gaat er ook nog eens vandoor met mooie prijzen.

Meer informatie over dit initiatief, de verschillende thema’s en mogelijkheden vind je op https://camperstop.com/nationale-camper-rally.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Liever even met ons WhatsAppen?