fbpx
Camping
€5,- korting tijdens de Nationale Camper Rally

€5,- korting tijdens de Nationale Camper Rally

Tijdens de Nationale Camper Rally volgen deelnemers individueel een, door Camperstop uitgestippelde, route rondom een bepaald thema en doen zij tal van bijzondere locaties aan. Onderweg worden ze hierbij ook uitgedaagd om vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Degene die dit het beste doen, maken ook nog eens kans op te gekke prijzen!

De volledige route van de rally staat omschreven in een handzaam en compact rallyboek. Natuurlijk wordt er per locatie waardevolle informatie gegeven over bijvoorbeeld bezienswaardigheden, historie of andere leuke of interessante weetjes. Ook zal je bij veel locaties in de prachtige omgeving goed kunnen wandelen of fietsen, deze routes of natuurgebieden staan dan uiteraard ook vermeld.

Boerderijcamping Beekdal ligt perfect aan de route en is daarmee aangeduid als ‘tip om te overnachten’! Wij kunnen dan ook niet wachten om deelnemers van dit initiatief te ontvangen en hebben dan ook zelfs een extraatje ter beschikking gesteld in de vorm van een waardebon.

 

Download hier uw gratis waardebonnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Liever even met ons WhatsAppen?