fbpx

Over Boerderijcamping Beekdal

Boerderijcamping Beekdal is gelegen op c.a. 2,5 km afstand van het dorpBoerderijcamping Beekdal: "Kamperen met alle rust en ruimte maar met een levendig uitzicht!" Borger.

Boerderijcamping Beekdal is gelegen op 500 meter afstand van het bos waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de prachtige natuur.

De camping beschikt over 15 plaatsen waarvan een variabel aantal voor seizoenplaatsen, allen voorzien van stroomaansluiting.

Tevens is de camping uitermate geschikt voor huifkarovernachtingen. Op het veld voor de kortkampeerders bevindt zich een vuurplaats.

Wat vindt u bij Boerderijcamping Beekdal?

Het sanitair bevindt zich op een centrale plek. In het damessanitair vindt u: 3 wasbakken, 3 toiletten, 1 douche en een aparte wascabine met een wastafel met warm water. Het herensanitair bestaat uit: 3 wasbakken, 2 toiletten, 1 urinoir, 1 douche en een aparte wascabine met een wastafel met warm water. Het sanitair wordt iedere dag schoon gemaakt. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een stortkoker voor het chemische toilet.

 

Er is een grote, gezellige kantine/serre met aanliggend terras. Op koude dagen brandt er in de serre een haardkachel zodat u daar lekker warm kunt zitten. In de kantine is fris te verkrijgen, een koffiemachine, magnetron en een kast vol met leesboeken. Naast de kantine bevindt zich de overdekte afwasplaat, de koelkast met het vriesvak waar u uw koelelemeten kunt invriezen, de wasmachine en een centrifuge.

Valesca Pieters is eigenaresse van camping Beekdal en is daar geboren en opgegroeid. Boerderijcamping Beekdal bestaat z’n 20 jaar en ik heb een paar jaar geleden de camping van mijn vader overgenomen. Vroeger was het een boerderij met melkkoeien. Maar dat werden er steeds minder. De koeien maakten plaats voor paarden. Eerst een paar, later steeds meer. Nu is het een pensionstal met vijftig paarden. De camping staat helemaal los van de pensionstal. Behalve dat je vanaf de camping de paarden kunt zien die in de omliggende weiden grazen.

× Liever even met ons WhatsAppen?